Historische Druivenkwekerij

Sonnehoeck

Evenement Locatie

Op zoek naar een sfeervolle kleinschalige locatie voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst? Sonnehoeck beschikt over een ruimte met bijzondere kenmerken. Van een vergadering tot een (zakelijke) lunch en van een workshop tot een bijeenkomst. De nostalgische kwekerij en de sfeer die deze met zich meebrengt zorgen voor een inspirerende omgeving voor jou en jouw gasten. Je gaat letterlijk terug in de tijd en creëert daarmee een unieke ervaring!

 

Kas “de DrieKapper”

De DrieKapper is een restant van de voormalige tomatenkwekerij van de familie van Leeuwen. Het is een open en lichte ruimte omgeven door druivenranken. In deze ruimte zijn verschillende opstellingen mogelijk. Een groot tv-scherm is aanwezig en ander gewenste apparatuur kan geregeld worden.

Opstelling

Lunch
Theater
U-vorm
Carré
Receptie

Max. aantal personen

30
40
8
8
60

Uiteraard is het ook mogelijk om jouw bijeenkomst uit te breiden met een lunch of borrel (diner tot 21.00uur). We vertellen je er graag meer over!

Van Leeuwen kamer

De Van Leeuwen Kamer is de meest historische en authentieke huiskamer van Westland. Deze kamer stamt uit 1899 is één en al nostalgie. Hier kan je met een klein gezelschap (tot 12 personen) vergaderen en lunchen en tijdens de pauze even genieten van de tuin.

 

Informeer bij ons naar de mogelijkheden

Foto-locatie

Op zoek naar een fotoshoot locatie? Wij hebben zowel prachtige historische kassen als ook een prachtige fruitmuur. Kom gerust een kijkje nemen!

Fruitmuur

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in. Pas nadat u een bevestiging van ons heeft ontvangen is uw aanvraag definitief.